Diensten

Home » Diensten

Adviseren | Procederen | Bemiddelen | Contracten maken & beoordelen 

Look Legal mailen! De diensten van Look Legal zijn divers.  

Juridisch Advies

  • Preventief juridische advies
  • Second opinion
  • Haalbaarheidsonderzoek voorafgaand aan een gerechtelijke procedure
     

Rechtsbijstand in procedures bij de Kantonrechter of het UWV

Een minnelijke oplossing heeft vaak de voorkeur, maar soms is een procedure onvermijdelijk. Ook dan bent u bij Look Legal aan het juiste adres.
Wendy procedeert alleen in zaken die door de Kantonrechter of door het UWV worden behandeld.

Contracten maken & beoordelen

Een actueel contract is belangrijk om uw rechtspositie te beschermen. Maar het “dichttimmeren” van uw juridische risico’s mag niet ten koste gaan van uw commerciële belang. Wendy weet dat als geen ander vanuit haar ervaring als bedrijfsjurist waarin zij nauw samenwerkt met haar commerciele collega’s.

In overleg met u zoekt Look Legal naar de juiste balans tussen Sales & Legal, passend bij uw ondernemersstijl.

Workshops & Presentaties 

Wendy werkt veel samen met commercieel medewerkers en (lijn)managers, en weet uit ervaring dat de praktische toepassing van juridische zaken voor hen belangrijk is. Nog belangrijker is om de regels helder, eenvoudig en praktisch over te brengen aan niet-juristen, die vaak toch anders denken. In die samenwerking vindt Wendy het leuk om haar kennis over te brengen via workshops aan iedereen die werkt met contracten of personeel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een workshop op de werkvloer.

Conflictbemiddeling

Heeft u behoefte aan een persoonlijke, onpartijdige gespreksleider in een lastige conversatie? Dat kan ook. Wendy heeft een aantal jaren gewerkt als getraind buurtbemiddelaar en is voorzitter van een Geschillencommissie waarbij zij de communicatie tussen mensen weer op gang brengt via kritische en confronterende vraagstelling met als doel om een gezamenlijk draagvlak te creëeren voor de toekomst.