Tarieven

Home » Tarieven

TarievenToegankelijke tarieven

Look Legal werkt op basis van het Nieuwe Werken: dienstverlening vanuit thuis & onderweg zonder vaste bedrijfslocatie. Door deze besparing op kantoorkosten kan een aantrekkelijk tarief aan u worden aangeboden.

Afhankelijk van de opdracht wordt een uurtarief afgesproken of een vaste prijsafspraak gemaakt. Het is ook mogelijk om kostenplafonds of een fixed fee af te spreken, zodat u weet waar u financieel aan toe bent. Een fixed fee kan als uw zaak zich daarvoor leent. Per situatie kunnen we daarvoor de mogelijkheden bespreken.

Tarieven voor ondernemers

Voor ondernemers variëren de uurtarieven van €125,00 tot €165,00 exclusief BTW, 5% administratiekosten, reiskosten en kosten van derden.

Tarieven voor particulieren

Voor particulieren hanteert Look Legal tarieven van €100,00 tot €150,00 exclusief BTW, 5% administratiekosten, reiskosten en kosten van derden.

Binnen de aangegeven marges houdt Look Legal rekening met de draagkracht van haar cliënten, bedrijfsomvang, spoedeisendheid en de complexiteit van de opdracht.

Bent u benieuwd wat dit voor u betekent? Informeer vrijblijvend via het contactformulier of telefoonnummer +31 (0)6 102 813 51